Administraţie

2018-10-11, 10:47:15

Stănescu: „Până la sfârșitul anului, vom avea bani pentru a deconta toate facturile care vin pe PNDL”

Preşedintele PSD Olt, vicepremierul Paul Stănescu, a asigurat că există bani pentru decontarea cheltuielilor făcute pentru proiectele finanţate prin programul PNDL, faza I şi faza II.

Stănescu a declarat că Ministerul Dezvoltării a iniţiat o hotărâre de guvern prin care s-a alocat o jumătate de miliard de lei pentru Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).

„Am avut o hotărâre de guvern inițiată de ministerul pe care îl coordonez prin care s-au alocat 500 de milioane de lei pentru PNDL 1 și 2 și vreau să îi asigur pe toți primarii din țară că vom avea bani până la sfârșitul anului pentru a deconta toate facturile care vin pe PNDL, un program foarte important”, a declarat Stănescu.

206 proiecte din judeţul Olt sunt finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), suma totală alocată fiind de 823 milioane lei.

Comentarii

Redacţia

2018-10-11 10:47:15

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...