Politică

2017-06-19, 11:40:09

Stănescu: „Cine nu votează moţiunea de cenzură îşi pierde calitatea de membru al partidului”

Preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, şi-a exprimat convingerea că moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu va întruni voturile necesare pentru schimbarea Executivului, el adăugând cei care nu votează „pentru” vor fi excluşi din partid.

Stănescu a opinat că nominalizarea lui Sorin Grindeanu pentru funcţia de premier, în urmă cu şase luni, a fost o greşeală.

„Fondul moţiunii de cenzură va fi că am greşit atunci când am făcut nominalizarea lui Sorin Grindeanu pentru funcţia de premier şi că programul de guvernare nu este în grafic. E sigur că am greşit, pentru că dacă făceam o alegere bună, nu se întâmpla această situaţie. Este foarte greu, în viaţă, să girezi pe cineva, mai ales la acest nivel. Şi următorul moment, următoarea nominalizare de premier va fi foarte grea. Liviu Dragnea s-a consultat cu colegii noştri de partid, la acel moment, şi dacă aveam mai multe variante, la acea vreme, poate că discutam”, a spus el.

Senatorul de Olt susţine că nu vor fi probleme în ceea ce priveşte întrunirea numărului suficient de voturi pentru succesul moţiunii de cenzură.

„Cine nu votează moţiunea de cenzură, îşi pierde calitatea de membru al partidului. Decizia este luată, în Comitetul Executiv Naţional al partidului, de joi”, a mai afirmat Paul Stănescu.

Comentarii

Redacţia

2017-06-19 11:40:09

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro