Administraţie

2018-07-12, 11:33:03

FOTO. Stâlpi noi de iluminat, pe strada Arcului din Slatina

Stâlpii de iluminat de pe strada Arcului din Slatina sunt în curs de înlocuire, în locul lor fiind montaţi unii prevăzuţi cu corpuri de iluminat tip LED.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Slatina, Mugurel Manea, a declarat că noile lămpi de iluminat tip LED asigură un consum mai mic de energie electrică.

„Pe strada Arcului se află în plină derulare o amplă acțiune de înlocuire a tuturor stâlpilor stradali de iluminat nocturn. Mai exact, este vorba despre montarea de stâlpi noi de iluminat prevăzuți cu corpuri de iluminat tip LED, în locul vechilor stâlpi pe bază de lămpi, operațiune ce va asigura pe viitor un consum mai mic cu 50%. Înlocuirea vechilor lămpi stradale tradiționale, cu lămpi de iluminat stradal cu LED, prezintă mai multe avantaje, printre care se numără: economia de energie, costuri de întreținere reduse datorită duratei ridicate de utilizare, timpi de pornire/oprire instantanee comparativ cu lămpile stradale tradiționale, aspect modern”, spune Manea.

Lucrarea este executată în regim propriu de Direcţia Administrarea Străzilor şi Iluminat Public, din cadrul Primăriei Slatina.

„Vechii stâlpi de electricitate vor fi revopsiți și utilizați în alte zone ale orașului unde este nevoie de ei. Acțiunea, derulată de Primăria municipiului Slatina prin intermediul Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public, se preconizează a fi terminată până cel târziu la finele acestei luni”, a mai precizat Manea.

Comentarii

Redacţia

2018-07-12 11:33:03

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...