Social

2019-10-09, 16:19:06

Sprijin financiar de la Loteria Română pentru o femeie bolnavă de cancer, din Curtişoara

O femeie din comuna olteană Curtişoara, bolnavă de cancer, a primit un sprijin financiar în valoare de 10.000 lei din partea Companiei Naţionale „Loteria Română”.

Obţinerea finanţării a fost intermediată de Filiala de Cruce Roşie Olt.

„Un astfel de sprijin a fost obținut din partea Companiei Naționale Loteria Romană, în cuantum de 10.000 de lei pentru susținerea tratamentului chirurgical și medicamentos al unui bolnav de cancer din judetul Olt. Doamna H.V. din comuna Curtişoara, judetul Olt, a intrat în posesia sumei sponsorizate și își poate continua recuperarea după diagnosticare, chimioterapie și radioterapie, avand o șansă la viață. Crucea Roşie Olt mulţumeşte Loteriei Române, în numele beneficiarei, pentru implicare și susținere!”, se arată într-un comunicat remis de Crucea Roşie.

Comentarii

Redacţia

2019-10-09 16:19:06

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...