Comentariul Gazetei

2019-08-13, 11:09:27

Sprâncenele hidoase...

Sprâncenele contribuie considerabil la echilibrul estetic al întregii fizionomii. Forma şi culoarea acestora influenţează armonia feţei, luminează chipul sau, dimpotrivă, îl pot înăspri. Nimic nu mi se pare mai urât decât acele sprâncene şablon, întinse pe toată fruntea, de cele mai multe ori tatuate. Dacă nu sunt tatuate, sunt creionate excesiv, încât, mai nou, pe faţa adolescentelor şi nu numai, se văd doar nişte sprâncene grafice, groase, care îţi sar  imediat în ochi.

Fetelor, doamnelor, domnişoarelor, ce-aveţi dragă cu sprâncenele? Arcuite, negre, groase de vă acoperă toată fruntea,  făcute parcă cu markerul, nici nu ştiu cum să le descriu, dar sunt oribile. Cum să te urâţeşti cu bună ştiinţă?

Sprâncenele ultra-studiate şi mega-conturate vă masculinizează şi vă dau acea notă de ridicol. Sunt artificiale şi urâte, uneori chiar vulgare. 

Cel mai reuşit machiaj este acela care nu se vede că-l porţi.  Aşa că, în momentul în care toată faţa este numai sprâncene, se vede extrem de urât. Nu m-aş mira dacă peste câţiva ani va apărea un nou trend, sprâncenele ondulate...


Comentarii

Redacţia

2019-08-13 11:09:27

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...