Sport

2019-03-15, 13:02:41

Sportivii secţiei de tenis de masă de la CSS Slatina luptă pentru medalii la Campionatul Naţional de Juniori I de la Câmpulung

Două echipe feminine şi una de băieţi, de la CSS Slatina, luptă în aceste zile, la Câmpulung, pentru obţinerea unei medalii la Campionatul Naţional de Juniori I. După această competiţie, două dintre sportivele de la CSS Slatina, Ana Barbu şi Andreea Jifcu, vor participa la Open-ul Italiei.

În aceste zile, la Câmpulung, se desfăşoară Campionatul Naţional de Juniori I. CSS Slatina participă cu două echipe de fete şi una de băieţi, acsetea fiind coorodnate de antrenorul emerit Petre Arnăutu.

Din echipa de fete CSS Slatina I fac parte jucătoarele: Daniela Găină, Alexandra Ioniţă şi Ana barbu, în timp ce CSS Slatina II le are în componenţă pe sportivele: Andreea Jifcu, Ana pepene şi Claudia Potârniche. 

Echipa masculină a CSS Slatia îi are în componenţă pe sportivii: Igor Postolache, Cosmin Grigore şi Mateo Mondoacă.

După Campionatul Naţional de Juniori I de la Câmpulung, miercuri vom pleca la Open-ul Italiei cu sportivele Ana Barbu şi Andreea Jifcu. Sper să obţinem rezultate îmbucurătoare”, a precizat antrenorul de la CSS Slatina, Petre Arnăutu.

Cel mai bun produs, din ultimii ani, al şcolii de tenis de masă de la Slatina este Adina Diaconu, care a cucerit acum câteva zile titlul de campioană europeană la tineret. 


Comentarii

Redacţia

2019-03-15 13:02:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...