Sănătate

2019-05-21, 12:04:42

Spitalul Slatina angajează îngrijitori, muncitor calificat şi curier

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina face noi angajări. De această dată, au fost scoase la concurs două posturi de îngrijitor, un post de muncitor calificat şi un post de curier.

De cei doi îngrijitori este nevoie în cadrul Laboratorului Radiologie şi Imagistică Medicală şi pe Secţia de Ortopedie şi Traumatologie, iar de muncitorul calificat la Serivicul de prevenire şi control al infecţiilor asociate asistenţei medicale. Totodată, candidatul admis pe postul de curier va fi încadrat la Serviciul administrativ, aprovizionare şi transport.

Candidaţii care se înscriu pentru postul de muncitor calificat trebuie să aibă trei ani vechime în meserie şi curs de calificare într-o meserie.

Dosarele pot fi depuse până pe 31 mai, selecţia acestora va avea loc între 3-4 iunie, iar proba scrisă este programată pentru 12 iunie.

Comentarii

Redacţia

2019-05-21 12:04:42

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...