Sănătate

2019-04-08, 13:38:09

Spitalul din Corabia va fi acreditat în ciclul al doilea în prima parte a anului 2021

Rând pe rând, toate unităţile medicale din judeţ vor fi acreditate în ciclul al doilea. Dacă spitalele din Slatina, Caracal şi Balş vor fi acreditate anul următor, Spitalul Orăşenesc Corabia va fi vizitat de evaluatori în prima parte din 2021.

Experţii Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii în Sănătate vor ajunge din nou la Spitalul Corabia în prima parte a anului 2021, când vor verifica dacă protocoalele şi procedurile ce au fost asumate în urmă cu trei ani au fost şi implementate.

„Suntem programaţi pentru acreditarea în ciclul al doilea în 2021. Am avut modificări la clădirea Ambulatoriului integrat şi am solicitat amânarea primei acreditări. Astfel, am fost evaluaţi în ultima perioadă atunci când s-a făcut acreditarea în primul ciclu. Acum suntem programaţi în prima parte a anului 2021, însă celelalte spitale din judeţ vor fi acreditate în ciclul al doilea în 2020”, a spus managerul Spitalului Corabia, Cristian Filip.


Comentarii

Redacţia

2019-04-08 13:38:09

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...