Social

2018-09-21, 15:59:42

Spania caută culegători de struguri

O nouă ofertă de lucru în Spania, de data aceasta la cules struguri. Perioada contractului este de până la 11 luni. Oferta este valabilă până pe data de 31 noiembrie. Persoanele interesate pot obţine informaţii suplimentare de la consilierul EURES din cadrul AJOFM Olt.

Spania caută printre olteni muncitori necalificaţi pentru cules struguri, curăţat şi plantat viţă de vie. Perioada contractului este între trei şi unsprezece luni. Cazarea se decontează din salariu, care nu este specificat.

Pe lângă locurile de muncă la cules struguri, Spania caută de asemenea doi tractorişti, pentru arat, semănat şi transportul cu remorca. Posturile necesită experienţă în lucru cu echipamente electrice.

Persoanele din judeţul Olt interesate de oferta de lucru la cules struguri în Spania se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt, pentru detalii suplimentare legate de obţinerea unui astfel de loc de muncă.

Comentarii

Redacţia

2018-09-21 15:59:42

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...