Administraţie

2020-11-23, 11:59:15

SONDAJ. Primăria Caracal îşi întreabă cetăţenii despre cum văd dezvoltarea oraşului, în următorii şapte ani

Municipalitatea caracaleană lansează un sondaj prin intermediul căruia vrea să afle de la cetăţeni care sunt domeniile în care ar trebui să investească, cu prioritate, în următorii şapte ani.

Primarul din Caracal, Ion Doldurea, a declarat că este important ca cetăţenii să se implice activ în viaţa urbei, iar administraţia locală are datoria să ţine cont de propunerile lor.


„Noi avem deja foarte bine structurat ce vrem să facem în oraş şi, mai ales acum, încercăm ceva nou: vrem să sondăm opinia publică. Cu ajutorul unor chestionare vrem să aflăm de la cetăţeni cum văd ei partea de mobilitate urbană şi, mai ales, partea de strategie privind dezvoltarea municipiului Caracal, în următorii şapte ani. Va fi un sondaj de opinie şi îi rog pe cetăţeni să răspundă cât mai cinstit şi cât mai corect, în aşa fel încât să tragem nişte concluzii bune. În funcţie de ceea ce doresc oamenii, vom lua măsuri şi vom proiecta mai departe planurile noastre pentru următorii şapte ani”, a declarat Doldurea.

Comentarii

Redacţia

2020-11-23 11:59:15

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...