Social

2018-10-17, 16:09:12

Slovacia caută un român specialist în administraţie. Câştigurile sunt de cel puţin 800 de euro pe lună

Serviciul financiar european de afaceri situat în Kosice caută un român specialist în administrație. Oferta de lucru poate fi accesată inclusiv de olteni, care sunt aşteptaţi să obţină mai multe detalii de la consilierul EURES din cadrul AJOFM Olt. Candidaţii trebuie să cunoască fluent limba engleză. Salariul este de minimum 800 de euro pe lună, iar contractul de muncă este pe perioadă nedeterminată.

Postul necesită studii universitare economice, în administraţie şi resurse umane. Printre responsabilităţi se numără asigurarea calităţii datelor, fişierelor de date principale, dar şi luarea unor decizii adecvate pentru remedierea deficienţelor. Colaborează îndeaproape cu echipa, pentru a oferi clienţilor servicii de afaceri, îndrumare juridică şi oferă, totodată, asistenţă în crearea de rapoarte.

Se utilizează zilnic limba română, dar şi engleza, care trebuie cunoscută fluent. Salariul este de minimum 800 de euro pe lună, iar contractul este pe perioadă nedeterminată.

Se oferă ajutor în găsirea unei locuinţe, însă cazarea este plătită de angajat, 150 de euro pe lună. Angajatorul oferă vouchere de masă în valoare de 3,85 de euro pe zi.  Se lucrează opt ore pe zi. Oferta de lucru este valabilă până pe data de 20 decembrie.

Persoanele interesate pot solicita informaţii suplimentare din partea consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt.

Comentarii

Redacţia

2018-10-17 16:09:12

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...