Administraţie

2019-07-25, 12:22:37

Slătinenii, rugaţi să nu meargă în parcul de la unitatea militară, până ce lucrările nu sunt finalizate

Pentru că de câteva zile locul de joacă din noul parc al Slatinei, dar şi aleile au fost luate cu asalt, primăria face un apel către slătineni să nu mai pătrundă în zonă, din cauza pericolului existent, având în vedere că lucrările nu sunt finalizate.

În aproximativ o lună, noul parc de la unitatea militară va fi inaugurat, dar deja unii slătineni au mers în noul loc de promenadă, ignorând pericolele la care se expun, zona fiind încă un şantier.

Printr-o postare pe un site de socializare, primarul Slatinei, Emil Moţ, le cere slătinenilor să mai aibă puţină răbdare, astfel încât nimeni să nu aibă se suferit.

„Dragi slătineni, ne bucură interesul manifestat de dumneavoastră față de obiectivul ,«Amenajare Parc la fosta Unitate Militară Slatina», însă urmare a faptului că lucrările de amenajare la acest obiectiv nu sunt finalizate, există pericolul de accidente (cabluri electrice sub tensiune, materiale de construcții, săpături) și se îngreunează activitatea de finalizare a lucrărilor, rugăm cetățenii municipiului Slatina să dea dovadă de înțelegere și să nu mai pătrundă în incinta șantierului până la deschiderea oficială a obiectivului care va avea loc în cel mai scurt timp. În speranța că această investiție va asigura confortul și va fi un punct de atracție pentru dumneavoastră, vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm de întreaga noastră considerație.Vă mulțumim!”, spune Emil Moţ.


Comentarii

Redacţia

2019-07-25 12:22:37

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...