Sport

2019-10-15, 10:24:49

Slătinencele Adina Diaconu şi Irina Ciobanu, decorate de preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Meritul Sportiv

Componentele echipei feminine de tenis de masă a României, campioane europene după titlul obţinut în luna septembrie, în Franţa, au fost decorate de preşedintele Klaus Iohannis. Din lotul naţional fac parte sportivele legitimate la CSM Slatina, Adina Diaconu şi Irina Ciobanu.

Președintele României  Klaus Iohannis, a semnat luni, 14 octombrie, decretul de decorare a antrenorului Filimon Viorel şi a sportivelor Ciobanu Irina, Diaconu Adina Mihaela, Dodean Monteiro Daniela, Samara Elizabeta şi Szocs Bernadette Cynthia.

În semn de apreciere pentru rezultatele importante obţinute la Campionatele Europene de Tenis de Masă de la Nantes, Republica Franceză-2019, pentru dăruirea şi spiritul de fair-play prin care au promovat valorile sportului de performanţă şi imaginea României în lume, președintele Klaus Iohannis a conferit:Ordinul „Meritul  Sportiv” Clasa a III-a, cu două barete, domnului Filimon Viorel, antrenor, şi Ordinul „Meritul  Sportiv” Clasa a III-a sportivelor Ciobanu Irina, Diaconu Adina Mihaela, Dodean Monteiro Daniela, Samara N. Elizabeta și Szocs Bernadette Cynthia”, se arată într-un comunicat al administraţiei prezidenţiale.

Echipa feminină de tenis de masă a României a câştigat, în septembrie, la Nantes, pentru a doua oară consecutiv, titlul continental, după ce a câştigat cu 3-0 finala cu Portugalia. Comentarii

Redacţia

2019-10-15 10:24:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...