Sport

2017-11-20, 17:00:37

Slătineanul Sebastian Jecu, campion european în proba de triplu

Fostul component al echipei de fotbal tenis Athletic Slatina, Sebastian Jecu, a cucerit aurul în proba de triplu, la actuala ediţie a Campionatului European, ce s-a desfăşurat în România. După tilul mondial obţinut anul trecut în Cipru, Sebastian Jecu îşi trece în cont o nouă medalie, de data aceasta europeană, alături de ceilalţi componenţi ai lotului naţional, pregătit de Frederico Tavarez.

Sala „Polivalentă” de la Izvorani a fost gazda Campionatului European de Fotbal Tenis ce s-a desfăşurat în perioada 18-20 noiembrie în România. 

Selecţionata tricoloră a cucerit 12 medalii de aur din 13 puse în joc, după ce campionul mondial de anul trecut, Florin Purice, a pierdut duelul pentru titlul european.

Slătineanul Sebastian Jecu a reuşit o nouă performanţă extraordinară. Acesta a obţinut al doilea tilu, de data aceasta european,  în proba de triplu, alături de ceilalţi componenţi ai lotului naţional, Marius Stoenică, Lucian Purice, Răzvan Păuna, Lorin Petrescu şi Adrian Cârstea.

„A fost un campionat cu echipe mai bine pregătite decât cel de anul trecut. Satisfacţia obţinerii medaliei este cu atât mai mare pentru că a fost obţinută în faţa propriilor suporteri”, a precizat Sebastian Jecu, campion european.

Sebastian Jecu va evolua din noul sezon al Diviziei A la Fotbal Tenis pentru campioana ţării, PRO Activ Târgovişte.

Comentarii

Redacţia

2017-11-20 17:00:37

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...