Sport

2017-09-13, 16:41:37

Slătineanul Romeo Niţă, de la LPS Slatina, convocat la naţionala Under 15

Mijlocaşul de la LPS Slatina, Romeo Niţă, pregătit de profesorul Ion Pîrvulescu se află în lotul convocat pentru stagiul de pregătire ce se va desfăşura la Buftea. Tânărul fotbalist a impresionat la selecţia de la Tărlungeni din această vară, fiind astfel selecţionat la naţionala Under 15, pregătită de Adrian Văsâi.

Reprezentativa României formată din jucători născuţi începând cu 2003 se va reuni duminică, 17 septembrie, la Buftea, pentru un stagiu de pregătire. În ultima zi a cantonamentului, pe 21 septembrie, tricolorii vor susţine un joc amical în compania unei selecţionate din Bucureşti/Ilfov, care nu a fost deocamdată anunţată.

Slătineanul Romeo Niţă a fost convocat pentru cantonamentul susţinut de Adrian Văsâi, tânărul mijlocaş fiind remarcat în urma evoluţiilor bune din cadrul selecţiei organizate în această vară la Tărlungeni.

Potrivit site-ului FRF, selecţionerul echipei Under 15 a convocat 24 de jucători pentru stagiul de pregătire de la Buftea.

Portari:
Cosmin Trandafir (Viitorul Constanţa), Aleksander Mitrovic (Dinamo).

Fundaşi: Sergiu Pârvulescu (Tâmpa Braşov), Marius Barabas (FCSB), Gabriel Dănuleasa (Viitorul Constanţa), Andrei Crăciun (Aerostar Bacău), Fabrizio Constantin (FCSB), Raul Ardelean (CSM Oradea), Bogdan Lazăr (Viitorul Constanţa), Vlad Bogdan (Viitorul Cluj), Luca Merengiu (Delta Tulcea).

Mijlocaşi: Dan Sârbu (Metalosport), Vasile Nechita (Juniorul Suceava), Nicolas Popescu (Voluntari), Luca Mitrică (Dinamo), Claudiu Negoescu (FCSB), Sasha Agiveli (Viitorul Constanţa), Ştefan Bodişteanu (Viitorul Constanţa), Bogdan Jeler (Kiss Baia Mare), Romeo Niţă (LPS Slatina), Ionuţ Gaspar (Poli Timişoara).

Atacanţi: Ionuţ Neacşu (FCSB), Răzvan Nicolae (Voluntari).

Comentarii

Redacţia

2017-09-13 16:41:37

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro