Special

2017-07-31, 09:58:30

Slătineanca Marisa, desemnată „cea mai stilată femeie din România”, în cadrul unei emisiuni-concurs

Slătineanca Marisa Paloma Brânzaru este câştigătoarea sezonului doi al emisiunii „Bravo ai stil” de la Kanal D, ea primind, sâmbătă, titlul de „cea mai stilată femeie din România”.

Finala concursului de modă „Bravo, ai stil” de la Kanal D a avut loc sâmbătă seară. Marisa Paloma Brânzaru, din Slatina, este cea care a câştigat 100.000 de lei şi şansa unei cariere în televiziunea Kanal D. Adela s-a clasat pe al doilea loc în voturile publicului şi a câştigat o maşină. Andreea a fost pe locul al treilea.

Marisa Paloma Estephanie Brânzaru are 20 de ani, s-a născut la Madrid şi locuieşte în Slatina.

A absolvit în 2015 Colegiul „Ion Minulescu” Slatina, iar în prezent este studentă la Design Vestimentar - Universitatea Naţională de Arte Bucureşti.

Ea i-a impresionat pe Maurice Munteanu şi Raluca Bădulescu prin ţinutele alese, nu însă şi pe Iulia Albu, care a declarat că are mari aşteptări de la un student UNARTE, facultatea pe care fashion editorul a terminat-o.

„Eu nu am cunoscut niciodată un sentiment mai plăcut şi mai profund decât acesta! Nu este vorba despre fani, despre copii de 14 ani sau despre alte lucruri superficiale. Este despre vibraţia pe care realizezi că o ai cu o multitudine de oameni. Pentru că au fost mulţi! Sute de oameni care au venit doar pentru mine. Să-mi împartă energia lor pozitivă, să mă îmbrăţişeze, să facă poză cu cea pe care ei o văd câştigătoare! Mă bucur că am făcut parte din această emisiune. Cu bune, cu rele, m-am format şi mi-am format un drum al meu, de la care nu o să mă abat prea curând! OAMENI BUNI, sunt pusă pe FAPTE MARI!! PREGĂTIŢI-VĂ!! Urmează să rezolv cu restanţele pe care le am la facultate şi dupaaaaaaaa LANSAREA PRIMEI MELE COLECŢII! N-am decât cuvinte de laudă la adresa voastră, aşa că mă opresc aici. SUNTEŢI SUPER!”, a scris Marisa Paloma pe contul personal de pe un site de socializare.

Sursa: dcnews.ro


Comentarii

Redacţia

2017-07-31 09:58:30

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro