Învăţământ

2019-01-19, 17:44:11

Slătineanca Diana Țolu, în lotul României la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete

Slătineanca Diana Țolu, elevă în clasa a IX-a la Liceul Internațional de Informatică București, va face parte din lotul României care va participa la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete din Ucraina.

Tatăl Dianei, Dan Țolu, a declarat că această competiție va avea loc, în vară.

Va reprezenta România la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete din Ucraina, care se va desfășura în iunie-iulie. Astăzi a susținut cel de al treilea baraj de selecție pentru cele patru fete care fac parte din lot”, a declarat el.

Diana Ţolu a luat medalia de aur, la cea de-a 22-a ediţie a Olimpiadei Balcanice de Matematică pentru Juniori, în perioada 19-24 iunie 2018. Lotul s-a întors în ţară cu cinci medalii de aur şi una de bronz.


În vara anului trecut, ea a ales să-şi continue cursurile, din clasa a IX-a, la Liceul Teoretic Internaţional de Informatică Bucureşti (ICHB).

Comentarii

Redacţia

2019-01-19 17:44:11

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...