Eveniment

2020-02-21, 11:26:25

Slătinean, pe lista persoanelor căutate de Interpol

Dumitru Petrişor Busna, în vârstă de 31 de ani, din Slatina, se află pe lista celor mai căutaţi infractori de către Interpol, potrivit site-ului oficial al agenţiei internaţionale

Busna este căutat pentru fapte cu violenţă, fotografia sa de pe site-ul interpolului fiind marcată cu „notificare roşie”.

O notificare roșie reprezintă o solicitare către organele de ordine din întreaga lume pentru localizarea și arestarea provizorie a unei persoane în așteptarea extrădării, predării sau acțiunilor legale similare.

Aceată notificare conține două tipuri principale de informații:

Informații pentru identificarea persoanei căutate, cum ar fi numele, data nașterii, naționalitatea, culoarea părului și a ochilor, fotografii și amprente digitale, dacă sunt disponibile.

Informații legate de infracțiunea pentru care sunt căutați, care pot fi de obicei omoruri, violuri, abuzuri asupra copiilor sau jaf armat.

Notificările roșii sunt publicate de Interpol la cererea unei țări membre.

Comentarii

Redacţia

2020-02-21 11:26:25

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...