Eveniment

2018-04-02, 15:07:39

Slătinean internat forţat, după ce şi-a expus organele genitale pe stradă şi a lovit un poliţist

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Slatina, a fost reţinut de poliţişti, duminică seara, şi apoi internat la Secţia de Psihiatrie, după ce i-a arătat părţile intime unei femei şi a lovit un poliţist cu un corp contondent metalic, în zona feţei, în timp ce omul legii încerca să-l încătuşeze.

Potrivit informaţiilor Gazeta Nouă, evenimentul s-a petrecut, duminică, în jurul orei 19.00, pe strada Basarabilor din Slatina. Bărbatul i-a arătat părţile intime unei femei, fiul acesteia chemând poliţia.

A intervenit un echipaj mixt, poliţist şi jandarm. În momentul în care oamenii legii au încercat să se apropie de exhibiţionist, acesta a devenit violent şi a început să lovească în aer cu un obiect contondent din metal. Forţele de ordine s-au apărat, dar atunci când l-au încătuşat pe bărbat, acesta l-a lovit pe poliţist în zona feţei, provocându-i leziuni.

Exhibiţionistul a fost internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, bărbatul fiind înregistrat ca suferind de afecţiuni psihice.

„În cauză a fost constituit un dosar penal privind pe numitul N.I. - persoană faţă de care a fost solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Slatina luarea unei măsuri de siguranţă provizorii - internarea medicală”, spune purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, Irina Şerban.


Comentarii

Redacţia

2018-04-02 15:07:39

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...