Administraţie

2021-07-13, 13:11:42

Slatina „verde”. A fost aleasă locaţia pentru prima staţie de încărcare a vehiculelor electrice

Consilierii locali slătineni urmează să aprobe un proiect de hotărâre prin care declară de uz public o suprafaţă de teren din zona bazinului didactic de înot din strada Crişan.

Este vorba despre 1.336 de metri pătraţi , teren pe care va fi amplasată o staţie de încărcare vehicule electrice, achiziţionată în cadrul proiectului finanţat cu fonduri europene „Reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic”.

Municipalitatea slătineană are în plan să achiziționeze cinci stații de încărcare electrice, atât pentru autoturisme cât și pentru autobuze, prin diverse proiecte finanţate din fonduri externe.

Comentarii

Redacţia

2021-07-13 13:11:42

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...