Eveniment

2021-01-26, 11:58:50

Slatina. S-a ales cu dosar penal, după ce i-a dat maşina prietenei care nu avea permis

Doi tineri, din Slatina, s-au ales cu dosare penale, după ce un băiat i-a dat maşina prietenei, deşi aceasta nu avea permis de conducere.

Duminică noaptea, o tănără de 20 de ani a fost oprit de poliţiştii slătineni, care în urma verificărilor au constatat că aceasta nu deţinea permis de conducere.

„Cu ocazia activităților desfășurate, s-a stabilit faptul că autoturismul i-ar fi fost încredințat acesteia de un tânăr de 22 de ani, proprietarul autoturismului”, spun reprezentanţii IPJ Olt.

Cei doi tineri s-au ales cu dosare penale, fata pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar băiatul pentru încredințarea unui vehicul în vederea conducerii pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Comentarii

Redacţia

2021-01-26 11:58:50

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...