Sport

2020-08-09, 20:50:03

Slatina revine pe scena eşalonului secund fotbalistic. CSM Slatina, dublă victorie cu Progresul Spartac în barajul de promovare în Liga a II-a

După ani de aşteptări, iubitorii fotbalului vor putea urmări, pe Stadionul „1 Mai”, din nou meciuri la nivelul eşalonului secund fotbalistic. După victoria obţinută pe terenul celor de la Progresul Spartac, echipa de fotbal CSM Slatina a câştigat, în această seară, şi manşa retur a barajului de promovare. Unicul gol al partidei a fost reuşit de fundaşul central Marian Manea, care a punctat pe tabelă cu o reluare de cap, în minutul 65.

Performanţă extraordinară pentru echipa de fotbal CSM Slatina. Gruparea slătineană este în Liga a II-a, după ce a câştigat cu 2-0, la general, barajul de promovare disputat în compania celor de la Progresul Spartac. După golul marcat în meciul tur de căpitanul Vasile Gheorghe, care meciul din această seara a ratat şansa deschiderii scorului, ratând un penalty obţinut de Vlada, în minutul 45, fundaşul central Marian Manea a punctat pe tabelă în minutul 65, cu o reluare de cap. S-a terminat cu victorie şi în retur, pe Stadionul „1 Mai”, scor 1-0, la capătul unor jocuri în care cuvintele de ordine în tabăra slătineană au fost unitate, motivare şi ambiţie.

CSM Slatina bifează astfel a doua promovare consecutivă, după cea reuşită în vara anului trecut, iar în sezonul 2019-2020 va evolua în Liga a II-a alături de echipe precum Rapid Bucureşti, Petrolul Ploieşti, FCU Craiova, U. Cluj sau Farul Constanţa.

Lotul grupării slătinene: Vasile Gheorghe, George Cotigă, Cătălin Găină, Dorin Toma, David Oprescu, Rareş Deta, Marian Manea, Nicuşor Grecu, Marian Vlada, Eugen Militaru, Ovidiu Popescu, Cristian Preda, Toma Bodri, Constantin Radu, Radu Necşulescu, Laurenţiu Ana, Marius Grigore, Grigore Ceapă, Cătălin Doman, Simion Velcu, Alin Demici, Daniel Turlea, Raul Bălbărău. 

Antrenori: Mihai Ianovschi (principal), Mircea Voicu (antrenor secund), Vasile Sin (antrenor cu portarii). Comentarii

Redacţia

2020-08-09 20:50:03

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...