Eveniment

2019-08-20, 09:53:23

Slatina, lăsată fără energie electrică timp de mai bine de două ore

Alimentarea cu energie electrică a unei importante părți a municipiului Slatina a fost întreruptă, marți dimineață, apelurile disperate ale oamenilor către dispeceratul CEZ rămânând fără răspuns.

Potrivit informațiilor Gazeta Nouă, au fost afectați toți consumatorii casnici și nu numai care sunt conectați la Stația Grădiște, una dintre cele mai mari din oraș.

Aceleași informații indică faptul că această stație ar fi suferit defecțiuni tehnice. Aceste defecţiuni au făcut ca o parte a oraşului Slatina să rămână fără energie electrică timp de peste două ore. Pana de curent electric a afectat inclusiv semafoarele din oraş.

Oamenii care au sunat la Dispeceratul CEZ pentru a afla care este problem n-au reuşit să primească vreun răspuns, operatorii precizând că nu au nimic raportat.

Intreruperi au fost şi seara trecută, dar de mai scurtă durată.


Comentarii

Redacţia

2019-08-20 09:53:23

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...