Sănătate

2017-08-17, 16:22:13

SJU Slatina caută un medic radiolog. Concursul, organizat până la finalul lunii octombrie

Pentru că Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina are două linii de gradă la Radiologie şi se lucrează concomitent pe mai multe aparate, unitatea medicală încearcă să coopteze un nou radiolog. Concursul va fi organizat până la finalul lunii octombrie.

Laboratorul de Radiologie şi Imagistică Medicală din cadrul SJU Slatina are în prezent peste zece doctori radiologi. Pentru că se lucrează concomitent la ecograf, la cele două aparte de tomograf, dar şi la RMN, cea mai mare unitate medicală din judeţ ar mai avea nevoie de cel puţin un radiolog.

Astfel, conducerea SJU Slatina a mai scos la concurs încă un post de radiolog, anunţul fiind publicat în revista de specialitate „Viaţa Medicală”.

Directorul medical al SJU Slatina, medicul Cătălin Pătru, a precizat că acest concurs pentru cooptarea unui radiolog va fi organizat cel mai târziu la finalul lunii octombrie.

„Am publicat săptămâna trecută anunţul pentru un post de medic radiolog. Până la finalul lunii octombrie trebuie să organizăm concursul. Avem două linii de gardă, se lucrează concomitent pe mai multe aparate şi trebuie să avem un număr mare de medici radiologi”, a spus Pătru.

Comentarii

Redacţia

2017-08-17 16:22:13

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro