Sănătate

2017-06-19, 14:50:56

SJU Slatina caută un maseur pentru Secţia de recuperare

Pentru ca pacienţii să se recupereze mai repede, Secţia recuperare, medicină fizică şi balneologie din cadrul SJU Slatina are nevoie de un maseur. Un astfel de post a fost scos la concurs, candidaţii având posibilitatea să-şi depună dosarele până pe 30 iunie.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina au scos la concurs un post de maseur, acesta fiind disponibil pe Secţia recuperare, medicină fizică şi balneologie.

Candidaţii interesaţi de acest post, care trebuie să deţină un certificat de maseur, vor fi nevoiţi să susţină trei probe, verificarea dosarelor fiind programată pe 4 iulie. Proba practică va fi susţinută pe 10 iulie, iar interviul trei zile mai târziu. Punctajul final va fi calculat ca media aritmetică a punctelor obţinute la proba scrisă şi interviu.

Toţi cei care râvnesc la acest post îşi pot depune dosarele până pe 30 iunie, ora 14.00.

Comentarii

Redacţia

2017-06-19 14:50:56

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...