Comunitate

2019-08-12, 12:14:58

Sistemul de Gospodărire a Apelor Olt a scos la concurs trei posturi. Ce studii trebuie să aibă candidaţii

Sistemul de Gospodărire a Apelor (SGA) Olt, din Slatina, face angajări. Au fost scose la concurs trei posturi pe perioadă nedeterminată. Instituţia are nevoie de un hidrolog, un inginer şi un îngrijitor. Pentru primele două posturi vacante se cer studii de specialitate.

SGA Olt are nevoie de un hirolog în cadrul biroului Dispecer, cu normă întreagă, programul de lucru fiind în ture. Candidaţii trebuie să aibă studii superioare, specializarea fiind de geografie sau hidrologie.

Totodată, instituţia are nevoie de un inginer, candidaţii interesaţi de post trebuie să fie licenţiaţi în construcţii hidrotehnice, înbunătăţiri funciare, construcţii civile şi industriale, energetic, căi ferate drumuri şi poduri, geodezie sau cadastru. În schimb, candidaţii care participă la concurs pentru postul de îngrijitor trebuie să aibă doar studii medii.

Toţi cei interesaţi de aceste posturi se pot înscrie până pe 22 august. Proba scrisă este programtă pentru 2 septembrie, iar interviul pe 6 septembrie.

Comentarii

Redacţia

2019-08-12 12:14:58

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...