Administraţie

2019-03-22, 11:38:38

Sistem de supraveghere într-o comună din Olt. Primar: „Vrem să fim mai în siguranţă”

Un sistem de camere de supraveghere urmează să fie instalat în comuna Brâncoveni, o dată cu înlocuirea becurilor de iluminat din localitate.

Primarul comunei Brâncoveni, Ion Cheroiu, a declarat că a luat această iniţiativă pentru a creşte gradul de siguranţă din localitate.

„Avem un proiect pentru a schimba becurile de iluminat cu LED-uri. Sper să luăm finanţare prin GAL sau chiar de la bugetul local. În plus, după cum le-am spus şi consătenilor mei, mi-aş dori să instalăm camere video în toată comuna. Vrem să fim mai în siguranţă şi să avem posibilitatea, dacă s-ar întâmpla ceva, să identificăm eventualii autori. Vom lua aprobările necesare şi îi vom da drumul proiectului”, a afirmat Cheroiu.

În prezent, la nivelul comunei Brâncoveni, se desfăşoară lucrări de investiţii în valoare de peste 20 milioane lei, finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL). Cea mai recentă lucrare este înfiinţarea sistemului de alimentare cu apă a localităţii.

„La nivelul comunei comunei Brâncoveni, se derulează cinci proiecte foarte importante: Modernizare, reabilitare şi extindere Grădiniţa Văleni, în valoare de 640.000 lei şi efectuat în proporţie de 80%, Modernizare, reabilitare şi extindere Grădiniţa Mărgheni, în valoarea de 1.100.000 lei, realizată tot 80%, Reabilitare, modernizare şi extindere Dispensar Brâncoveni, în valoare de 6,4 milioane lei, 90% din lucrare fiind efectuată, se lucrează şi la drumui, iar proiectul meu de suflet rămâne Prima înfiinţare a sistemului de alimetnare cu apă, proiect demarat săptămâna trecută, în valoare de 12.700.000 lei, cu un termen de realizare de 12 luni”, a mai declarat Ion Cheroiu.

Comentarii

Redacţia

2019-03-22 11:38:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...