Agricultură

2021-08-10, 14:12:09

Singură pe post, şefa Direcţiei Agricole Olt a picat concursul. „Am ieşit pe locul doi”

La sfârşitul lunii iulie, Ministerul Agriculturii a organizat concurs pentru funcţia de director din cadrul DAJ Olt. Singurul candidat înscris a fost Gabriela Andronie, care nu a reuşit să promoveze examenul.

Pe 29 iulie, Ministerul Agriculturii a organizat concurs pentru şefiile a 5 direcţii judeţene din ţară, Harghita, Hunedoara, Iaşi, Mureş şi Olt.

Gabriela Andronie, care ocupă funcţia de director din ianuarie 2020, a fost singurul candidat înscris pentru a prelua cu „acte în regulă” conducerea Direcţiei Agricole Olt. Din păcate, nota obţinută nu a fost suficientă, 52,2, minimul necesar pentru promovare fiind 70 de puncte.

„Am fost singurul candidat şi am ieşit pe locul doi. Nu am fost suficient de pregătită, am avut şi Recensământul, mi-am luat doar o săptămână de concediu. Aste e, poate altă dată, daca va mai fi”, a declarat, cu umor, Gabriela Andronie.

Aceasta mai spus că va rămâne în continuare la cârma instituţiei, cel puţin pe perioada stării de alertă, plus alte 60 de zile după.  Comentarii

Redacţia

2021-08-10 14:12:09

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...