Politică

2021-10-07, 20:04:22

Siminica Mirea (PSD Olt), reacţie DURĂ la felul în care Cîţu a alocat bani din Fondul de rezervă: Stimată Guvernare, cu ce au greșit restul locuitorilor județului Olt

„Grotesc și regretabil!” este felul în care senatorul PSD Olt, Siminica Mirea, descrie modalitatea în care Guvernul României a distribuit cu precădere primăriilor liberale banii din Fondul de rezervă.


Senatorul oltean arată că şi în judeţul Olt, cei mai mulţi bani au mers către comuna natală a preşedintelui PNL, Cungrea, şi către oraşul condus de prim-vicepreşedintele partidului, Scorniceşti.

„De neiertat! Guvernul a alocat, în ședința de miercuri, 15.803.000 de lei județului Olt, fiind clasat astfel pe penultimul loc pe țară, în clasamentul celor mai putine resurse financiare acordate, în contextul în care suma totală distribuită a fost de 1 miliard de lei!

Însă, cum banii alocați sunt extrem de puțini, au fost împărțiți într-un mod extrem de incorect. Astfel, s-a creat o discrepanță între comunele și orașele conduse de social democrați și cele conduse de liberali, privind fondurile alocate.

În acest sens, întâmplarea face ca orașul Scornicești să primească cea mai mare sumă alocată pentru categoria orașelor județului, de 1.000.000 de lei, iar comuna Cungrea -Voiculescu cea mai mare sumă, de 550.000 mii de lei, în categoria comunelor județului. Ambele sunt sub conducerea liberalilor!”, a transmis Siminica Mirea.

În actualul context, când toate comunele și orașele au nevoie de resurse financiare serioase, guvernarea alocă sume importante doar pentru reprezentanții ei, iar comunele și orașele conduse de social democrați sunt lăsate de izbeliște, cu fonduri extrem de reduse, mai spune senatorul PSD.

„Stimată Guvernare, cu ce au greșit restul locuitorilor județului Olt pentru a le fi întors spatele cu atât dispreț? Unde este dreptatea și corectitudinea pe care o tot aminteați în declarații? Din păcate, pentru români, nu este, iar totul a fost bazat exclusiv pe promisiuni goale. Grotesc și regretabil!”, conchide Siminica Mirea.

Comentarii

Redacţia

2021-10-07 20:04:22

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...