Politică

2018-06-25, 19:27:43

Senatorul PNL Siminica Mirea a trecut la PSD

Senatoarea liberală, Siminica Mirea, aleasă parlamentar pe listele PNL în circumscriptia electorala nr.30 Olt, a anunţat, în plenul de luni al Senatului, că va activa în grupul parlamentar al PSD, după plecarea a altor doi senatori PNL la ALDE, Daniel Zamfir şi Marius Nicoară.

Ea a anunţat, luni, în plenul Senatului că a demisionat din PNL şi a trecut la PSD.

„Dragi colegi, aş vrea să vă anunţ că începând de astăzi voi activa în grupul PSD”, a spus în plenul de luni al Senatului, fostul parlamentar PNL, Siminica Mirea, citată de MEDIAFAX.

Odată cu venirea acesteia la grupul senatorilor social-democraţi, PSD are acum un număr total de 70 de senatori.

Recent, PNL a mai pierdut doi senatori care s-au înscris în ALDE, pe Daniel Zamfir, care va fi noul lider de grup al formaţiunii, potrivit anunţului în plenul de luni al fostului lider al grupului ALDE, Ionuţ Sibinescu, şi pe ex-liberalul Marius Nicoară.

Comentarii

Redacţia

2018-06-25 19:27:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...