Comunitate

2019-04-18, 10:23:28

Şef nou la Fiscul oltean. Valentin Ghercioiu îl înlocuieşte pe Cornel Vlădescu

Valentin Ghercioiu este noul şef al AJFP Olt, ordinul de numire fiind valabil de astăzi. Schimbarea la vârful Finanţelor Olt vine la doar cinci luni distanţă de la numirea sa pe post a lui Cornel Vlădescu.

Schimbări la vârful Fiscului oltean, Valentin Ghercioiu înlocuindu-l pe Cornel Vlădescu, cel care fusese numit şef al Fiscului oltean, la finalul anului trecut. Până la această numire, Gherciou a fost inspector în cadrul Inspecţiei Fiscale.

Cornel Vlădescu va reveni pe funcţia de şef administraţie adjunct Colectare, unde este titular pe post, înlocuindu-l pe Antonius Marian Popa. Anterior numirii pe funcţia de conducere, Popa a fost inspector în cadrul Serviciului Executare Silită Persoane Juridice, unde va şi reveni începând de astăzi.

Cornel Vlădescu fusese promovat temporar pe funcţia de şef al AJFP Olt până la o eventuală revenire pe post a titularului, dar împuternicit încă din mai să îndeplinească atribuţiile de şef al Finanţelor Publice Olt, conform Regulamentului de organizare şi funcţionare al instituţiei, după ce Florin Diaconescu a fost suspendat din funcţie, fiind trimis în judecată de DNA într-un dosar privind fapte de corupţie.

Comentarii

Redacţia

2019-04-18 10:23:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...