Sănătate

2018-10-08, 15:41:07

Secţiile de Gerontopsihiatrie şi Adicţii ale Spitalului Schitu devin realitate. „Până la sfârşitul anului, sper să semnăm contractul de execuţie”

Săptămâna aceasta, reprezentanţii Spitalului de Psihiatrie Cronici Schitu-Greci vor urca în SEAP proiectul pentru realizarea pavilionului ce va găzdui cele două noi secţii, de Gerontopsihiatrie şi Adicţii. Învestiţia este suportată de către Consiliul Judeţean Olt, ordonatorul principal de credite.

La aproximativ 45 de miliarde de lei vechi se ridică valoarea lucrării. Este vorba despre un pavilion nou, ce va fi construit în curtea Spitalului Schitu, parter şi etaj. În această clădire vor funcţiona două secţii, cu câte 25 de paturi fiecare, Gerontopsihiatrie şi Adicţii.

„Necesitatea celor două secţii a venit în urma adresabilităţii foarte mari. Vor fi o secţie de Gerontopsihiatrie - afecţiuni psihiatrice ale persoanelor vârstnice, şi una de Adicţii post cură, după ce este depăşită faza acută, când pacienţii ies din sevraj. Aici vor veni pentru consiliere psihologică, izolare din mediu”, a declarat managerul Spitalului de Psihiatrie Schitu, Sorin Brătoi.

Până la sfârşitul acestei săptămâni, proiectul de execuţie va fi urcat în SEAP, urmând ca în maximum 45 de zile să fie desemnat un câştigător.

„Sper să avem noroc şi, până la sfârşitul acestui an, să semnăm contractul. Perioada de execuţie este de 36 de luni, cu o valoare de aproximativ 4,5 milioane de lei, bani de la Consiliul Judeţean Olt”,
a mai spus Sorin Brătoi.

Comentarii

Redacţia

2018-10-08 15:41:07

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...