Sănătate

2021-05-27, 12:26:11

Secţia de Psihiatrie Slatina, afectată de un incendiu luna trecută, redeschisă

Consiliul Judeţean Olt a hotărât să aducă înapoi o parte dintre pacienţii Secţiei de Psihiatrie a Spitalului Slatina, afectată de un incendiu pe 21 aprilie.


Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a afirmat că în prima fază vor fi folosite doar etajele superioare ale imobilului. Parterul, afectat de incendiu şi degajările de fum va fi reabilitat.

„Am hotărât să folosim etajele superioare, pe un circuit separat, astfel încât să nu fie afectat actul medical. Acele etaje nu au fost afectate de incendiu. Urmează ca, în perioada următoare, la partea afectată a clădirii să facem lucrări cu bani de la Consiliul Judeţean Olt”, a declarat Marius Oprescu.

El a adăugat că o parte dintre pacienţi vor fi aduşi înapoi în unitatea medicală.

„O parte din pacienţi se va muta pe cele două etaje care nu au fost afectate de incendiu, iar dacă nu vor încăpea acolo toţi, cealaltă parte vor rămâne la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci”, a mai spus Oprescu.

Secţia de Psihiatrie a Spitalului Slatina a luat foc, pe 21 aprilie. Incendiul a pornit dintr-un izolator, în care se afla un pacient în sevraj, care ar fi dat foc.

„Ancheta nu este finalizată, în momentul de faţă. Atunci când vom avea rapoartele, le vom face publice”, a conchis Marius Oprescu.


Comentarii

Redacţia

2021-05-27 12:26:11

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...