Social

2018-06-08, 11:51:51

Se strigă biletele rămase disponibile. Pensionarii sunt aşteptaţi inclusiv sâmbătă la ghişeele Casei de Pensii Olt

27 de bilete de tratament aşteaptă să fie ridicate de pensionarii dornici să plece în staţiunile balneare din ţară. Tichetele rămase disponibile din cadrul seriei a VIII-a, cu data de plecare în staţiune 9-10 iunie, pot fi ridicate de la ghişeele Casei Judeţene de Pensii Olt inclusiv sâmbătă, începând cu ora 8.30.

Casa Județeană de Pensii Olt a afișat la sediul și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro, lista biletelor de tratament rămase disponibile. Tichetele, cu data de plecare în staţiune 9-10 iunie, sunt repartizate astfel: 2 bilete în stațiunea Amara, 2 bilete în stațiunea Buziaș, 3 bilete în stațiunea Călimănești, 2 bilete în stațiunea Eforie Nord, 3 bilete în stațiunea Felix, 2 bilete în stațiunea Herculane, 1 bilet în stațiunea Mangalia, 1 bilet în stațiunea Olănești, 2 bilete în stațiunea Pucioasa, 2 bilete în stațiunea Moneasa, 1 bilet în stațiunea Sinaia, 2 bilete în stațiunea Eforie Sud, 4 bilete în stațiunea Saturn.

Persoanele interesate pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt începând cu data de 8 iunie 2018 intre orele  8.00-14.00. Biletele se vând şi sâmbătă, 9 iunie, începând cu ora 8.30.


Pentru un bilet obţinut prin Casa Judeţeană de Pensii se plăteşte jumătate din cuantumul pensiei. Sejurul este de 16 zile, fiind incluse cazarea, masa dar şi tratamentul balneoclimateric, efectuat la recomandarea medicului specialist. Comentarii

Redacţia

2018-06-08 11:51:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...