Administraţie

2018-05-16, 16:26:03

FOTO. Se reabilitează strada Mihai Viteazul din Caracal

Lucrările de reabilitare a străzii Mihai Viteazul din Caracal au început, miercuri, finanţarea fiind asigurată din bugetul local al municipiului.

Viceprimarul Caracalului, Octavian Stănescu, a declarat că este vorba despre modernizarea celui de al doilea tronson al arterei.

„A început reabilitarea și modernizarea tronsonului al doilea al străzii Mihai Viteazul cu finanțare de la Bugetul Local. Valoarea contractului, proiectare plus execuție, este de 524.575,74 lei, cu TVA”, a afirmat vice-edilul.

Concomitent, au început lucrările de reabilitare şi modernizare a străzii Târgul Nou din Caracal, proiect finanţat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL). Stănescu a declarat că această arteră este ultima din cele 20 cuprinse în proiectul finanţat de Guvernul României.


Comentarii

Redacţia

2018-05-16 16:26:03

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...