Administraţie

2017-11-14, 14:53:45

Se reabilitează DN 67 B. 40 de kilometri sunt în nordul judeţului Olt

Consiliul Judeţean (CJ) Olt a eliberat certificatul de urbanism pentru reabilitarea Drumului Naţional 67B Scoarţa-Piteşti, care trece prin nordul judeţului.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) urmează să demareze, în scurt timp, lucrările de reabilitare a acestui drum, potrivit preşedintelui CJ Olt, Marius Oprescu.

„Am eliberat certificat de urbanism, la solicitarea CNAIR, pentru că Drumul Naţional 67B urmează să intre în reabilitare, fiind deja desemnat un câştigător al licitaţiei. Am înţeles că vor aloca bani şi se vor apuca de treabă. Este o investiţie importantă şi pentru judeţul nostru, pentru că trece şi pe la noi”, a afirmat Marius Oprescu.

Reabilitarea DN 67 B Scoarţa - Piteşti se ridică la circa 9.500.000 de lei, lucrările urmând să înceapă în perioada imediat următoare. Drumul face legătura între judeţele Gorj şi Argeş şi traversează judeţul Olt pe aproape 36 de kilometri, între comunele Verguleasa şi Făgeţelu.

Comentarii

Redacţia

2017-11-14 14:53:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...