Agricultură

2018-06-07, 16:37:30

Se fac plăţile pentru Programul Tomata. Primii 1.000 de beneficiari primesc banii de mâine

Direcţia Agricolă Olt începe să facă plăţile pentru Programul Tomata. Potrivit directorului DAJ Olt, Dragoş Drăghicescu, mâine se vor face plăţile către primii 1.000 de beneficiari ai schemei de ajutor de minimis.

Plăţile se vor face în ordinea cronologică în care beneficiarii Programului Tomata şi-au depus documentele la DAJ Olt, prin care justifică comercializarea celor două mii de kilograme de roşii.

„Până la această dată, au depus documentele justificative, care atestă comercializarea celor 2.000 de kilograme de tomate, 2.967 de beneficiari ai programului. Anul acesta avem 4.009 fermieri care au accesat această schemă de ajutor de minimis, iar 3.810 dintre aceştia sunt înscrişi în primul ciclu. Ministerul Agriculturii, prin Direcţia Agricolă Olt, va începe de mâine, 8 iunie, să facă plata celor 3.000 de euro per beneficiar”,
a declarat Dragoş Drăghicescu.

Legumicultorii olteni mai au timp până pe 15 iunie, după ce ministerul a prelungit acest termen de la 31 mai, să-şi depună documentele prin care să ateste vânzarea cantităţii de roşii cerute în program.

Comentarii

Redacţia

2018-06-07 16:37:30

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...