Administraţie

2018-05-24, 20:12:46

VIDEO. Se circulă pe varianta ocolitoare a municipiului Caracal

Autoritățile au tăiat panglica la centura de ocolire a municipiului Caracal, joi seara, după ce recepția la finalul lucrărilor a fost făcută dimineața. Primele autovehicule au circulat deja pe noua arteră rutieră.

Primarul Liviu Radu, viceprimarul Octavian Stănescu și un reprezentant al CNAIR au fost prezenţi la inaugurare.

Recepţia la terminarea lucrărilor pe centura de ocolire a municipiului Caracal a fost făcută, joi, la şapte ani de la începerea investiţiei.

Lucrările la centura de ocolire a municipiului Caracal au început pe 4 mai 2011, dar contractul a fost reziliat pe 4 decembrie 2012, deoarece progresul fizic la data transmiterii înştiinţării de reziliere era de 16,85%. Abia în 2014, contractul de lucrări a fost atribuit prin licitaţie deschisă firmei S.E.C.O.L. - Societa Edile Costruzioni e Lavori S.p.A., având o durată de execuţie de 12 de luni şi o perioadă de garanţie a lucrărilor de 24 luni. Nici acest termen nu a fost respectat, recepţia finală fiind făcută abia acum.

Comentarii

Redacţia

2018-05-24 20:12:46

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...