Social

2019-07-08, 11:37:23

Se caută muncitori în producţia de roşii. Oferta pentru muncă în Olanda este valabilă până pe 30 august

O nouă ofertă de muncă pentru cei care sunt interesaţi să lucreze în străinătate. Olanda caută muncitori în producţia de roşii. Cunoaşterea limbii engleze constituie avantaj şi posibilitatea unei cooperări pe termen lung. Ora este plătită cu 9,82 euro.

Se lucrează la tăierea şi curăţarea frunzelor, culegerea şi tăierea roşiilor. Se caută persoane ambiţioase şi motivate. Experienţa constituie un avantaj. De asemenea, cunoaşterea limbii engleze conferă avantaj şi oferă posibilitatea unei colaborări pe termen lung. Ora este plătită cu 9,82 de euro pentru persoanele cu vârsta peste 22 de ani.

Se asigură cazare contra sumei de 85 de euro pe săptămână. Asigurarea medicală, în valoare de 19,95 de euro, este plătită de angajator. Se oferă posibilitatea participării la un curs gratuit de limba olandeză.

Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt. Oferta de muncă este valabilă până pe data de 30 august.

Comentarii

Redacţia

2019-07-08 11:37:23

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...