Administraţie

2019-03-15, 15:33:29

Scorniceşti, la un pas să se îngroape în gunoaie, după ce regulamentul de salubritate n-a fost aprobat nici a patra oară. Primar: „O să închidem primăria”

Taxa prevăzută în regulamentul de salubrizare n-a fost aprobată nici vineri de consilierii locali din Scorniceşti, şedinţa legislativului local nu a avut loc din lipsă de cvorum după ce cei şase liberali şi alţi trei aleşi nu au participat.

Resemnat, primarul din Scorniceşti, Ion Prioteasa, a declarat că scenariul în care oraşul din nordul oraşului va fi exclus din Asociaţia Olt-Eco este tot mai aproape de realitate.

„Nu s-a putut ţine şedinţa din lipsă de cvorum. Au lipsit cei şase de la PNL, plus unul de la UNPR, unul de la ALDE şi unul de la PNŢ-CD. N-are rost să mai supun proiectul la vot. Este cea de a patra şedinţă, iar la două nu s-au prezentat”, a declarat edilul.

Primarul a arătat că urmează consecinţe dezastruiase pentru oraşul Scorniceşti.

„De la CJ am semnale că mă exclud din Asociaţie. În această situaţie, o să rămânem blocaţi cu gunoaiele, o să plătim cotă parte din proiect petnru că la Scorniceşti s-a acoperit groapa de gunoi, s-a făcut platformă de transfer pentru toată zona de nord şi trebuie să plătim cotă parte şi de acolo. Vom plăti cotă parte şi din groapa de la Bălteni. O să închidem primăria”, a afirmat Prioteasa.

El a adăugat că legislativul local a aprobat de fiecare dată angajamentele intrării oraşului în asociaţie, de-a lungul vremii.

„Le-am explicat, le-am pus toate documentele în faţă, le-am scos toate hotărârile de consiliu local din 2008 de când a început proiectul şi până acum. Toate au fost semnate de preşedinţi de şedinţă de la PNL, iar acum ei nu vor să voteze. S-or trezi în al doisprezecelea ceas, dar sunt băieţi din ăştia tineri care nu prea pricep”, a mai spus Ion Prioteasa.

Comentarii

Redacţia

2019-03-15 15:33:29

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...