Administraţie

2020-01-10, 13:03:26

Şcoala din Strejeşti a scos la concurs două posturi. Nu se cere vechime

Şcoala Gimnazială Strejeştii de Jos a scos la concurs două posturi. Are nevoie de secretar şi de şofer. Pentru cele două posturi nu se cere vechime.

Unitatea de învăţământ din Strejeşti vrea ca în urma concursului să angajeze secretar. Candidaţii interesaţi de acest post trebuie să aibă studii medii, cunoştinţe foarte bune de operare şi utilizare PC şi disponibilitate la timp de lucru prelungit. Avantajul este că nu trebuie să aibă vechime.

Proba scrisă va fi organizată pe 3 februarie, proba practică pe 4 februarie, iar interviul pe 5 februarie.

Tot după acest calendar va fi organizat şi concursul pentru postul de şofer. Candidiaţii interesaţi de postul de şofer la Şcoala Gimnazială Strejeştii de Jos, din comuna Strejeşti, trebuie să aibă studii medii, să deţină permis de conducere categoriile D, D1, dar nu li se cere vechime.

Începând cu 9 ianuarie, timp de zece zile, oltenii care doresc să lucreze la şcoala din comuna Strejeşti îşi pot depune dosarele de înscrie.


Comentarii

Redacţia

2020-01-10 13:03:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...