Sănătate

2017-07-13, 13:48:45

FOTO. Scara interioară a Blocului Materno-Infantil va fi modernizată. Proiectul, demarat în acest an

Pas cu pas, şi Blocul Materno-Infantil din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina îşi schimbă faţa. După modernizarea Secţiei de Neonatologie şi demararea lucrărilor la Pediatrie, cele două secţii de Ginecologie vor fi incluse într-un amplu proiect de reabilitare. Totodată, conducerea SJU Slatina a precizat că până la finalul anului şi scara interioră a acestei clădiri va fi modernizată.

Etaje întregi din Blocul Materno-Infantil al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina au fost complet reabilitate. Secţia de Neonatologie, ce se întinde pe două paliere, a fost complet renovată, iar acum se lucrează la Pediatrie. Totodată, Biroul de Internări de la Ginecologie, de la parter, a fost renovat, urmând ca acest spaţiu să fie dotat cu mobilier nou.

Dezolantă a rămas scara interioră din Blocul Materno-Infantil. Faianţa veche de ani, căzută pe alocuri, aminteşte de o altă perioadă. La etajul al doilea, pe holul unde sunt amplasate Blocul Operator şi Terapia Intensivă, proaspeţii tătici au simţit nevoia să scrijelească pe pereţi numele copiilor nou-născuţi, data naşterii, dar şi greutatea copilului. Mesaje vechi din urmă cu şapte-opt ani stau scrise pe pereţi cu litere de-o şchioapă. 

Reprezentanţii unităţii medicale slătinene au precizat că scara interioară a Blocului Materno-Infantil va face parte dintr-un proiect separat de modernizare. 

„Scara interioară din Blocul Materno-Infantil va face parte dintr-un proiect separat. Şi aceasta va fi reabilitată până la finalul anului”,
a spus managerul Spitalului Slatina, Elena Vişan.


Comentarii

Redacţia

2017-07-13 13:48:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro