Sănătate

2018-02-09, 14:19:30

Sanitas Olt: „Suntem nemulţumiţi de faptul că numai asistenţii şi medicii primesc mărirea de salariu”

Sindicaliştii Sanitas Olt sunt nemulţumiţi de faptul că de la 1 martie vor creşte doar salariile medicilor şi ale asistenţilor. Liderul Sanitas Olt, Roxana Dumitrescu, spune că au fost uitaţi infirmierii, îngrijitorii, farmaciştii, dar şi biologii, pentru că şi aceştia fac parte din echipa medicală ce contribuie la îngrijirea pacientului.

Preşedintele Sanitas Olt, Roxana Dumitrescu, spune că şi-ar fi dorit ca de măririle salariale, ce vor intra în vigoare de la 1 martie, să benefiiceze şi infirmierii, biologii, farmaciştii, îngrijitorii, nu dor medicii şi asistenţii.

Sindicaliştii urmează să ia o decizie privind un eventual calendar al protestelor la finalulul acestei luni.

„Suntem nemulţumiţi de faptul că numai asistenţii şi medicii primesc întreaga mărire de salariu la grila din 2022. Practic, salariile vor creşte de la 1 martie doar pentru asistenţi şi pentru medici, noi mai avem şi alt personal, avem biologi, farmacişti, infirmieri, îngrijitori de curăţenie, laboranţi, şi ei fac parte din echipa medicală. Salariile nu le scad, doar se menţin, sunt şi uşoare creşteri de aproximativ 3,5 la sută pe venitul net. Noi am fi vrut să primim toţi măririle de salarii, poate chiar să primim mai puţin, dar toţi, pentru că suntem o echipă, nu ne pot dezbina. La finalul lunii februarie, după ce o să negociem regulamentul de sporuri, să vedem şi dacă de acolo rezultă scăderi de salariile, o să luăm o decizie dacă vom organiza proteste”, a spus Roxana Dumitrescu.

Comentarii

Redacţia

2018-02-09 14:19:30

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...