Sport

2019-06-11, 16:01:33

Sâmbătă, 15 iunie, se dispută manşa tur a barajelor de promovare în Liga a III-a. CSM Slatina, aflată în regiunea a V-a, primeşte vizita Gloriei Corneşti

Cel mai important eveniment din acest an pentru CSM Slatina este de departe manşa tur a barajului de promovare în Liga a III-a. Repartizată în regiunea a V-a, campioana judeţului Olt, CSM Slatina, primeşte sâmbătă, 15 iunie, de la ora 18.00, pe Stadionul „1 Mai”, vizita celor de la Gloria Corneşti (Dâmboviţa).

Sâmbătă, 15 iunie, se vor disputa primele meciuri din cadrul barajului pentru promovarea în Liga a III-a. FRF a repartizat cele 41 de judeţe, plus municipiul Bucureşti, în şapte regiuni. Oltul se află în regiunea a V-a, alături de Dolj, Vâlcea, Argeş, Teleorman şi Dâmboviţa.

CSM Slatina va primi, în manşa tur a barajului de promovare, vizita celor de la Gloria Corneşti, sâmbătă, pe Stadionul „1 Mai”, de la ora 18.00.

Returul barajelor se va disputa pe 22 iunie, de la ora 17.30. În cazul în care va exista egalitate, se vor disputa două reprize de 15 minute. În situaţia în care egalitatea se menţine, echipa ce va promovarea se va decide în urma loviturilor de la unsprezece metri.

Regiunea I

Bacău    - Botoşani
Suceava    - Neamţ
Vaslui    - Iaşi

Regiunea a II-a

Maramureş    - Sălaj
Satu-Mare    - Bistriţa-Năsăud
Cluj    - Bihor

Regiunea a III-a

Harghita    - Sibiu
Covasna    - Braşov
Mureş    - Alba

Regiunea a IV-a


Caraş-Severin    - Timiş
Arad- Hunedoara
Mehedinţi    - Gorj

Regiunea a V-a

Argeş    - Vâlcea
Teleorman    - Dolj
Olt    - Dâmboviţa

Regiunea a VI-a

Călăraşi    - Bucureşti
Ialomiţa    - Ilfov
Giurgiu    - Prahova

Regiunea a VII-a

Galaţi    - Buzău
Brăila    - Vrancea
Tulcea    - Constanţa

Comentarii

Redacţia

2019-06-11 16:01:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...