Sport

2018-10-18, 16:18:16

S-au stabilit sferturile de finală ale turneului de minifotbal „Liga TSD Slatina”

Spectacol fotbalistic pe terenul sintetic din cadrul Colegiului Naţional „Ion Minulescu” la turneul de minifotbal „Liga TSD Slatina”, organizat de tinerii social democraţi. Pe 18 şi 19 octombrie, cu începere de la ora 18.00, sunt programate sferturile de finală. Câştigătoarea va fi desemnată pe 23 octombrie. În deschiderea finalei se va organiza un meci demonstrativ între fostele glorii ale fotbalului slătinean.

Goluri multe, faze spectaculoase, dar mai ales bună dispoziţie. Asta au adus meciurile din grupe din cadrul turneului de minifotbal „Liga TSD Slatina”. Cele 16 echipe au fost împărţite în patru grupe, primele două clasate calificându-se astfel în sferturile de finală.

Casa Domnească, Galaxy I, Blue Lagoon, Bazin Olimpic, FCB 2008, Prysmian, Eterna Speranţă şi Galaxy II sunt formaţiile care luptă pentru a ajunge în semifinale.

Astăzi, de la ora 18.00, se vor disputa două meciuri din sferturi: Casa Domnească-Bazinul Olimpic şi Galaxy I-Blue Laguna, urmând ca mâine, de la aceeaşi oră, să aibă loc celelalte două sferturi de finală, FCB 2008- Galaxy, Prysmian-Eterna Speranţă.

Sâmbătă se vor disputa semfinalele, urmând ca marţi, pe 23 octombrie, să se dispute ultimele partide. Finala mică este programată de la ora 18.00, după care, în deschiderea confruntării decisive pentru câştigarea competiţiei „Liga TSD Slatina", se va organiza un meci demonstrativ între foşti fotbalişti slătineni.

Organizatorii vor acorda premii, echipamente sportive şi mingi, primelor trei clasate.

Comentarii

Redacţia

2018-10-18 16:18:16

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...