Sport

2022-05-12, 12:15:26

S-au ocupat toate locurile la „Slatina City Run”, eveniment organizat pe 15 mai. Traseul competiţiei şi restricţiile de trafic

Primăria Slatina va organiza anul acesta un amplu eveniment sportiv dedicat iubitorilor de mișcare. „Slatina City Run” va avea loc pe 15 mai și se va desfășura pe două secțiuni: un cros de 7 kilometri și un semimaraton de 21 kilometri. Municipalitatea anunţă că toate locurile s-au ocupat.

Duminică, 15 mai, cel târziu până la ora 09:30 toți participanții înscriși la „Slatina City Run”sunt așteptați la “START” pentru a-și prelua kitul de concurs și a participa la încălzirea colectivă.

Vă aducem la cunoștință faptul că datorită interesului crescut pentru competiția sportivă „Slatina City Run”, în prezent au fost ocupate TOATE LOCURILE participanților atât pentru proba "Semimaraton" (cu un traseu de 21 km), cât și pentru proba "Cros" (cu un traseu de 7 km), și implicit  înscrierile sunt oficial încheiate”, transmite Primăria municipiului Slatina.

Traseul competiţiei

 Startul va fi de pe str. Aleea Eroilor din parcul Tineretului. Se va continua deplasarea la stânga pe langă parcarea din dreptul Mc Donald`s pe str. Tunari către Centrul Militar Județean Olt (fostul comisariat) unde se vor întoarce către Mc Donald`s.

 Ajunși la sensul giratoriu, se va face dreapta pe bld. A. I. Cuza, spre gară, până la sensul giratoriu și se va continua pe bld. A. I. Cuza până la intersecția cu str. Primăverii, după care se va face dreapta. Se va continua pe str. Primăverii și se va traversa intersecția cu str. Crișan, până la următoarea intersecție cu str. Cornișei, unde se va face stânga pe str. Cornișei. La intersecția cu zona A.C.R. se va face dreapta, pe lângă Spitalul Județean de Urgență pe bld. Nicolae Titulescu, până la sensul giratoriu din fața Spitalului Județean, unde alergătorii se vor întoarce până la intersecția din zona A.C.R. cu str. Libertății. Se va face dreapta pe str. Libertății, iar la intersecția cu Poșta (bld. A.I.Cuza) se va continua deplasarea în dreapta către magazinul Winmarkt.

 Acolo va fi un punct de ocolire și se va întoarce pe bld. A. I. Cuza, pe sensul de mers către Instituția Prefectului - Județul Olt. Deplasarea va continua până la sensul giratoriu de la Casa de Cultură a Tineretului, unde se va alerga pe a doua ieșire din sensul giratoriu pe bld. A.I. Cuza, se continuă spre gară până la sensul giratoriu, unde se va alerga la dreapta PE TROTUAR (pe lângă biserica Sf. Trei Ierarhi) către Aleea Eroilor în dreapta către zona de Start/Finish.

Traseul se va parcurge o singură dată pentru alergătorii înscriși la cros, iar pentru cei înscriși la semimaraton se va parcurge de 3 ori.

 

Restricţii de circulaţie în intervalul 9.30-13.00

 

De asemenea, în intervalul orar 9.30 – 13.00, în municipiul Slatina, vor fi instituite restricții de circulaţie pe mai multe străzi, pentru organizarea evenimentului Slatina City Run.

Potrivit IPJ Olt, este vorba despre următoarele străzi, care vor fi închise:

 - strada Aleea Eroilor;

 - strada Tunari (de la intersecția cu strada Drăgănești până la intersecția cu bulevardul Alexandru Ioan Cuza);

 - bulevardul Alexandru Ioan Cuza;

 - strada  Primăverii (de la intersecția cu bulevardul Alexandru Ioan Cuza până la intersecția cu strada Cornișei);

 - strada Cornișei (de la intersecția cu strada Primăverii spre strada Libertății);

 - strada Crișan (de la intersecția cu strada Cornișei până la sensul giratoriu spital);

 - strada Libertății.

  „Totodată, precizăm faptul că și intersecțiile cu aceste străzi vor avea traficul restricționat, fapt pentru care, recomandăm conducătoriilor auto să respecte indicațiile politiștilor din dispozitivul organizat. De asemenea, conducătorii auto sunt rugați să folosească rute ocolitoare și să manifeste răbdare și prudență în trafic”, transmite IPJ Olt.

Comentarii

Redacţia

2022-05-12 12:15:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...