Social

2019-05-21, 11:35:51

S-au alocat biletele de tratament din seria a VII-a. Plecarea în staţiune este în perioada 16-19 iunie

Casa Judeţeană de Pensii Olt a afişat lista cu beneficiarii biletelor de tratament din cadrul seriei a VII-a. Cele 40 de bilete de tratament sunt în staţiunile Amara, Bala, Buziaş, Olăneşti, Covasna, Moneasa şi Pucioasa. Plecarea în staţiune se va face în perioada 16-19 iunie.

40 de bilete de tratament au fost alocate pensionarilor din judeţul Olt în cadrul seriei a VII-a. Tichetele, cu data de plecare în staţiune 16-19 iunie, sunt repartizate astfel: 10 bilete în stațiunea Amara, 12 bilete în stațiunea Bala, şase bilete în stațiunea Buziaș, patru bilete în stațiunea Olăneşt,  patru bilete la Pucioasa, două bilete în staţiunea Covasna şi alte două bilete la Moneasa.

Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt în zilele de luni și miercuri, până în data de 3 iunie 2019, inclusiv.

Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa în data de 4 iunie 2019 și se vor vinde în data de 5 iunie 2019. 

Pentru un bilet de tratament pensionarii achită jumătate din valoarea pensiei. Sejurul este de 16 zile şi include cazare, masă şi proceduri de tratament.


Comentarii

Redacţia

2019-05-21 11:35:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...