Naţional

2019-07-17, 12:42:34

Restricţii de circulaţie pe A 1, atât pe tronsonul Bucureşti-Piteşti, cât şi pe Sibiu-Orăştie, pentru lucrări şi trasarea de marcaje

Centrul Infotrafic anunţă că, miercuri, sunt restricţii de circulaţie pe Autostrada A 1, atât pe tronsonul Bucureşti-Piteşti, cât şi pe Sibiu-Orăştie, pentru lucrări şi trasarea de marcaje. Pe unele porţiuni, restricţiile sunt valabile până joi, la ora 19.00.

Centrul Infotrafic anunţă că, miercuri, până la ora 19.30, se vor executa lucrări de aplicare a marcajelor rutiere pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, între kilometrii 67 şi 90, pe banda a doua a sensului de mers către Piteşti.

„Sfătuim conducătorii auto să circule cu atenţie sporită, să reducă viteza în zona acestor lucrări şi să semnalizeze din timp schimbarea benzilor de rulare”,
a transmis Centrul Infotrafic.

De asemenea, pe Autostrada A1 Sibiu - Deva, circulaţia rutieră este restricţionată pe anumite porţiuni ale sensului de mers Deva - Sibiu, în vederea executării de lucrări asupra părţii carosabile.

Astfel, între kilometrii 254 şi 252,se restricţionează prima bandă şi cea de urgenţă, de miercuri, până joi la ora 19.00.

În plus, între kilometrii 242 şi 240,sunt restricţionate tot banda unu, precum şi cea de urgenţă, mierc uri, până la ora 19.00.

„La kilometrul 247, este restricţionată parţial breteaua de acces, pentru reparaţii la parapetul metalic, miercuri, până la ora 15.00”, a transmis Infotrafic.


Comentarii

Redacţia

2019-07-17 12:42:34

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...