Eveniment

2020-07-03, 12:00:55

Responsabil de operaţionalizarea SMURD în judeţul Olt, colonelul Zaharia a ieşit la pensie

Cel care în urmă cu 11 ani a fost implicat direct în operaţionalizarea SMURD în judeţul Olt, colonelul Lucian Virgil Zaharia s-a pensionat, începând cu 1 iulie.

Adjunct al Şefului Centrului Operaţional, având în coordonare dispeceratul din cadrul ISU Olt, colonelul Zaharia şi-a luat adio de la colegi, după peste 30 de ani de activitate în uniformă militară.

Anterior activării în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, Zaharia a lucrat în cadrul Jandarmeriei oltene, în perioada 1990-2008.

Alţi trei subofiţeri au ieşit la pensie începând cu 1 iulie: Şef Gardă Intervenţie Stingere, plutonier adjutant Gherghe Păun, conducător autospeciale, plutonier adjutant Marin Neicu, şi Florian Gavrilescu, subofiţer operativ.

„Aproape 30 de ani s-au aflat în slujba țării, iar începând cu data de 01.07.2020 își vor dedica timpul familiei și altor activităților relaxante. Se spune că pensionarea este rodul muncii de o viață și înțelepciunea unui nou început, iar la finalul unei vieți în slujba semenilor, cu siguranță, emoțiile sunt mari. Tuturor le mulțumim pentru efort, pentru dăruire, pentru că au pus interesul țării pe primul loc și le urăm pensie lungă și multă sănătate!”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Comentarii

Redacţia

2020-07-03 12:00:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...