Comunitate

2020-01-15, 15:44:16

Reprezentanţii Colegiului Medicilor Olt pregătesc în taină alegerile pentru şefia instituţiei. Adunarea generală, anunţată din scurt

Într-o postare publicată pe 14 ianuarie, reprezentanţii Colegiului Medicilor Olt anunţă întrunirea Adunării Generale. Şedinţa are loc pe 17 ianuarie, adică la doar trei zile distanţă după ce anunţul a devenit viral. Cel mai probabil, tot în cadrul acestei şedinţe sunt stabilite detaliile pentru organizarea alegerilor din fruntea instituţiei.

Alegerile pentru alegerea preşedintelului Colegiului Medicilor Olt par a fi pregătite în mare taină.

Consiliul CM Olt a convocat Adunarea Generală pe 17 ianuarie, la ora 13.00, la sediul instituţiei, adică la ultimul etaj al Corpului central din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.

Pe ordinea de zi se află: raportul de activtate pe anul trecut, raportul privind execuţia bugetară pe 2019, proiectul de buget pentru 2020, Raportul de activitate al Comisiei de Disciplină 2019 şi diverse.
 
Noi alegeri pentru stabilirea Biroului Executiv al CM Olt vor fi organizate în primăvară, iar toate detaliile privind organizarea alegerilor ar putea fi stabilite în şedinţa din 17 ianuarie.

Conform unor surse din cadrul CM Olt, doctorul Marinache Costache nu şi-ar mai dori un alt mandat.

Alegerile pentru structurile de conducere de la nivelul Colegiului Medicilor Olt pentru mandatul 2015-2019 au avut loc în luna decembrie 2015. La cel de al doilea tur organizat pe 6, 7 şi 8 decembrie 2015 s-au prezentat 372 de membri, din cei 719 cu drept de vot, cele mai multe voturi, 200, au fost obţinute de actualul preşedinte al CM Olt, Marinache Costache, acesta fiind urmat îndeaproape de medicul de familie Viorel Rădulescu, cu 190 de voturi.

Numai că surprizele nu au întârziat să apară, iar Comisia Electorală Centrală a invalidat alegerile pentru Consiliul Judeţean al CM Olt, în această situaţie fiind şi alte 36 de judeţe din ţară. Astfel, reprezentanţii Colegiului Medicilor Olt au organizat noi alegeri pe 6 şi 7 martie 2016, Marinache Costache fiind câştigător. 

Comentarii

Redacţia

2020-01-15 15:44:16

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...